Reactie van: familie Borgmeijer

Marjanne heeft ons erg goed bijgestaan na het overlijden van onze vader en schoonvader. Zij  was vriendelijk, professioneel, zorgvuldig, zorgzaam en erg betrokken. Tevens ging alles in goed overleg. Voor vragen konden we bij haar terecht.

Mede dit, maakte het afscheid, en de plechtigheid, warm en persoonlijk. Wij hebben het contact met haar als erg prettig ervaren.


Reactie van: Martin Vuijk

De uitvaart van mijn vader, enige jaren geleden, was in handen van een grote organisatie op dat gebied. Hoewel functioneel oke, kwam het geheel wat afstandelijk en plichtmatig bij mij over.

Bij het recente overlijden van mijn moeder wilde ik dat niet meer en ben op zoek gegaan naar een kleinere organisatie. Op het gevoel af kwam ik terecht bij Marjanne Staal Uitvaartverzorging. En dat gevoel werd van meet af aan positief versterkt door Els Staal die ons in het traject begeleid heeft.

Met aandacht en rust is op de eerste dag na het overlijden alles doorgesproken. Vanaf dat moment werden we door Els echt ontzorgd; alles werd voor ons geregeld conform afspraak en werden we keurig op de hoogte gehouden. Daar waar nodig kregen we goede adviezen. Daardoor is de uitvaart zelf door ons als familie en door de overige aanwezigen als een gedenkwaardig afscheid ervaren.

Daar waar “zorgzaam en zorgvuldig” in het vaandel staat, zou ik er graag “met aandacht en rust” aan willen toevoegen. Els, dank je wel.


 

Reactie van: Jackelien de Vries-Apeldoorn

Marjanne heeft ons erg goed bijgestaan na het plotselinge overlijden van mijn schoonvader. Zeer professioneel, maar ook met veel gevoel. Ze heeft mooie ideeën waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben maar die enorm waardevol zijn. Het is een mooi persoonlijk afscheid geworden waar we met een warm gevoel op terug kunnen kijken. Een vrouw die haar vak verstaat.

_______________________________________________________

Reactie van: Anneloes van Aefst

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op je af. Els heeft ons hierin heel fijn en professioneel begeleid. Zij dacht met ons mee en stond voor ons klaar. Wij hebben samen met haar alles kunnen regelen om het afscheid van onze (o)ma zo persoonlijk mogelijk te maken. Nogmaals onze dank Els.

_______________________________________________________

Reactie van: Desiree Noever

De indruk die Marjanne achterliet bij het voorgesprek hebben we bevestigd gezien in de aanloop naar de uitvaart van onze vader. Zo persoonlijk, professioneel, zorgzaam en zorgvuldig. Kortom Marjanne is echt een vrouw met hart voor haar vak, maar bovenal voor mensen.

_______________________________________________________

 Reactie van: Joop en Lida ter Haar

Onze waardering voor je professionaliteit, rust en inlevingsvermogen, zoals wij die ervaren hebben na het overlijden van onze vader en schoonvader. Je weet op moeilijke momenten met je persoonlijke touch de juiste snaar te raken. Dank daarvoor.

_______________________________________________________

Reactie van: Marjolein Kok

Marjanne, jij doet je werk echt met hart en ziel! Mijn bewondering.

_______________________________________________________

Reactie van: Richard Roordink

Marjanne heeft onlangs de uitvaart van onze moeder verzorgd, wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop Marjanne dat gedaan heeft. Ze heeft een hele fijne manier van verzorging en persoonlijke aandacht voor overledene en nabestaanden. Marjanne komt met ideeën en tips waar je als nabestaande niet aan denkt. Ook ging ze elke dag even kijken bij onze moeder die thuis opgebaard lag. De uitvaart was zoals onze moeder dat gewild had. Al met al een zeer mooie dag. Ook de nazorg en het evalueren van het geheel vonden we erg prettig, bedankt Marjanne.
_______________________________________________________

Reactie van Mirjam en Petra Visser

Hi Els,

Het overlijden van onze vader Jenne kwam erg onverwacht dus we hadden over niets nagedacht. Samen pratend met jou over hoe standaard het met ma was gegaan en dat we dat niet vonden passen bij onze vader is het met jouw begeleiding een heel persoonlijk afscheid geworden met een opbaring thuis in zijn werkplaats, een soort wake om samen te zijn, ervaringen te delen en afscheid te nemen vooraf thuis en een begrafenis in kleine kring waarbij iedereen die hem na stond een bijdrage kon leveren. Ons achterlatend met een fijn gevoel van afsluiting.
Dank je wel van ons beiden.
_______________________________________________________

Reactie van: Jerry en Anneke Stelwagen Hattem

 
Dank je wel voor je voortreffelijke zorg tijdens de dagen na het overlijden van tante Jo. We vonden het fijn dat jij ons hielp, vooral door de manier waarop en de warmte die je uitstraalde.

Met hartelijke groet, Jerry en Anneke Stelwagen

Reactie van: Ellen Heek


Beste Marjanne,

ik wil je bedanken. Voor het feit dat jij er steeds was. Je zakelijk opstelde, maar tegelijkertijd  persoonlijk bleef, je steeds onze mening respecteerde en onze leidraad en steun kon zijn in die voor ons zo onbekende wereld.

Het heeft er voor gezorgd dat al mijn vaders wensen ingewilligd zijn. Dat wij met een zeer goed gevoel terugkijken op het op een persoonlijke, waardige manier afscheid nemen van mijn vader. Daarmee heb jij een stukje van ons hart veroverd en dat wens ik anderen toe.

Warme groet, Ellen Heek


Reactie van: Jantine en Harm Sleurink-de Feijter

Begin december 2015 was voor ons als familie een bijzondere tijd. Onze oude moeder overleed op 1 december en werd 5 december begraven. Op een rustige, innemende manier begeleidde uitvaartverzorger Els Staal ons. Zij zorgde ervoor dat alles op tijd in orde kwam.

We wilden graag zoveel mogelijk zelf doen. Els gaf ruimte, dacht mee en kwam met ideeën. Ze wees ons, bijvoorbeeld, op de mogelijkheid de kist met touwen in het graf te laten zakken in plaats van met een lift. Dit leek ons mooi en wilden we graag, maar het was ook spannend. Doordat Els haar ervaringen met ons deelde durfden we het aan. En wat is het goed geweest! Nu heb ik echt mijn moeder begraven.

Els, veel dank voor de manier waarop je ons deze week hebt geholpen!
_________________________________________________________

Reactie van: Fam Robert


Hierbij willen wij jou nog hartelijk danken voor jouw werkzaamheden in de periode rondom de begrafenis van onze moeder. Wij hebben jouw persoonlijke inbreng heel erg gewaardeerd en het heeft ons erg geholpen deze moeilijke dagen door te komen.
Ik weet het is je werk maar je maakt wel degelijk een verschil. En je credo zorgzaam en zorgvuldig maak je meer dan waar.

Eleonoor en Vera

Reactie van: Lichtjestocht


Hallo Marjanne,

Gisteren zijn Jessie en ik naar de Lichtjestocht geweest. Wat een mooi idee om te organiseren!
We waren verrast door de grote opkomst en zijn vaak ontroerd geweest tijdens de wandeling. Een mooi moment vonden we allebei het oplaten van de herinneringsballon. Ik hoop van harte dat dit een jaarlijks terugkerende gebeurtenis wordt.

Hartelijke groet,
Herma Tulp

Reactie van: Diane den Otter-Vos


Beste Marjanne,

Nogmaals wil ik je bedanken voor de bijzondere hartelijke en warme manier waarop je alles in goede banen hebt geleid. Vanaf dat je binnen kwam voelde het vertrouwd en goed om alles uit handen te geven. Ik was van slag door alles wat er op me af kwam, maar met zachte hand wist je toch tot beslissingen te "dwingen", die op dat moment zo ontzettend moeilijk te maken zijn.
Mijn vader heeft een waardig afscheid gekregen dat door alle betrokkenen liefdevol is opgepakt. Mijn dank is dan ook enorm groot.

Reactie van: familie Flobbe/van Dijk/Vermetten


Wij zijn heel blij met de manier waarop jij de uitvaart van onze dochter, zus en vriendin hebt begeleid. Je aanpak is helder maar vanaf de achtergrond. De nabestaanden krijgen vrij spel, maar bij vragen over hoe het normaal gesproken werkt, geef jij duidelijke antwoorden. Dat voelt erg prettig. In de dagen tussen overlijden en begrafenis heb jij ervoor gezorgd dat wij ons konden concentreren op ons verdriet en op de manier waarop wij van Marjan afscheid wilden nemen. Dank je wel voor jouw betrokkenheid,

groeten familie Flobbe/van Dijk/Vermetten.

Reactie van: Gert en Jennie Jansen


Beste Marjanne, Wij willen je langs deze weg hartelijk bedanken voor de begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart van mijn moeder, schoonmoeder en onze oma.
De tijd die je nam, de rust die je bracht, de tijd die je aan de uitvaart hebt besteed zijn ons een enorme steun geweest. Je manier van werken hebben wij als zeer prettig ervaren. Je adviezen die je gaf zijn een enorme steun op de momenten dat we het even niet meer wisten waren zeer waardevol.
Ook de reacties na de uitvaart van een ieder die we gesproken hebben waren zeer positief. Warmte en rust en vakbekwaamheid werd hier het meest genoemd. Ondanks dat we niet wisten wat haar wensen waren hebben we samen Marie een mooie uitvaart bezorgd, zo had ze het zelf ook gewild.
Met vriendelijke groet, Gert en Jennie.

Reactie van: Jannie vd Bovenkamp-Simonides


Mijn familie heeft goede herinneringen aan jou. Mijn zoon zei "het voelde als een warme deken" en mijn zus zei "ze was direct een goede vriendin".
Marjanne, heel erg bedankt voor alles. Helemaal toppie!

Reactie van: Een predikant


Ik wil je nog bedanken voor de manier waarop je de begrafenis en de familie hebt begeleid. Sommige begrafenisondernemers kunnen dominant aanwezig zijn, bij jou was daar geen sprake van. Eerder bescheiden en ontspannen en toch alles goed in de hand. Heel belangrijk voor de achterblijvende familie.

 

U kunt een reactie
achterlaten via
de pagina Contact

_____________________

Overlijden melden?

Voor het melden van een overlijden zijn wij 24 uur per dag bereikbaar

Bel  06 109 669 39


________________


 
waar ben je nu
vraag ik me af
ik kan je nog niet missen
waar ben je nu
vertel me dat
ik wil je nog niet kwijt
waar ben je nu
ik heb je nodig
ik zal je nog vaak zoeken
waar ben je nu
zie jij me nog
je blijft bij mij
altijd

 Riet Fiddelaers-Jaspers

___________________